Bosma Bloemendaal

In de vijf volgende jaren groeit de parfumerie uit tot een kleine huiskamer in het hart van Bloemendaal.


Ook in het assortiment wordt een duidelijke stap gezet, richting niche-merken. Exclusieve parfums zoals Amouage, Escentric Molecules, Loewe, Goldfield and Banks, hand- en nagelverzorging van KOH en huidverbetering van het Zwitserse Rivoli vinden hun weg naar haar klanten.


Begin 2020 wordt de huur opgezegd van de kleine ruimte in het midden van de winkelstraat. De zoektocht naar een nieuwe, grotere ruimte resulteert uiteindelijk in de 'stille' opening van een geheel vernieuwde zaak aan de Bloemendaalsweg 93, op 27 maart 2021.


In de nieuwe, lichte ruimte - met een drogisterijkamer, 3 salons in het souterrain en nog veel meer - begroeten we sinds de start meer klanten dan ooit.


Nieuwsgierig geworden of gewoon benieuwd naar de nieuwe merken die onlangs zijn toegevoegd?

Kom langs!

Escentric Molecules

Goldfield and Banks

Parfumerie Bosma Bloemendaal:

Een droom in drie delen


Op 1 april 2011 opende Marjolijne haar parfumerie aan de Bloemendaalse weg. Het vak had ze in de 15 jaar daarvoor geleerd in het bedrijf van haar familie. Met haar ouders had ze al zaken geopend in Haarlem en Hoofddorp. Bloemendaal was haar eerste 'eigen' zaak. Haar droom.


De eerste 5 jaar in Bloemendaal waren als een kennismaking met een nieuwe wereld.

Gestimuleerd door positieve reacties van haar klanten vestigt Marjolijne een kleine schoonheidssalon in de parfumerie en neemt ze aanvullend assortiment (vitaminen, geneesmiddelen) op. Die keuze slaat aan.

Een assortiment maak je samen:

Mooie merken, goede adviezen


Klassiekers zullen er altijd zijn in onze parfumerie. Maar we zijn altijd op zoek naar bijzondere, nieuwe merken en producten.

We luisteren daarbij naar uw reactie. Hoe bevalt een geur, werkt de crème goed en sluit de kleur van de nieuwe nagellak aan bij het modebeeld en uw verwachting daarvan?


Zo bouwen we samen met u aan het assortiment van onze parfumerie.

Handwerk


Wij leveren maatwerk met de hand. Uw huid, uw gezicht, uw handen en uw haar zijn uniek. Op basis van onze vakkennis bepalen wij - samen met u - wat nodig is om het beste resultaat te krijgen en passen het daarna toe.


Kwaliteit


Een merk dat haar belofte nakomt. Dat verlangen we van onszelf, maar ook van de merken die we verkopen.

Daarom willen wij alleen unieke producten verkopen, ontwikkeld door professionele ontwerpers. Die werken met passie en streven naar perfectie in hun werk.

Wij hebben ons vak - net als zij - in de praktijk geleerd. Niet alleen uit boeken, maar ook op basis van inzicht en ervaring die we in loop van jaren hebben opgedaan, garanderen wij u een hoge kwaliteit van producten en diensten.